Помилки та фальсифікації в наукових дослідженнях
Понеділок, 2019-08-26, 09:39
Головне меню

Категорії розділу
Аналіз дисертацій [8]
Статті в журналах і на сайтах [5]

Пошук

Корисні посилання
  • Комиссия по борьбе с лженаукой и фальсифика- цией научных исследований при Президиуме РАН
  • Диссернет
  • Троицкий вариант
  • Бюллетень "В защиту науки"
  • Антиплагиат.ru
  • Плагиат: Общественная доска позора
  • dissercomp.ru - Сравнение диссертаций и поиск плагиата

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » Статті » Аналіз дисертацій

    Перелік дипломних робіт і спільних зі студентами публікацій Н. М. Зажарської

    Перелік дипломних робіт і спільних зі студентами публікацій Н. М. Зажарської та відповідні розділи її докторської дисертації (деякі з них мають такі самі назви)

    (матеріали до статті «Раз дипломчик, два дипломчик – хоп! – і докторська!»)

    Дипломні роботи та статті зі студентами

    Розділи дисертації

    1. Дипломна робота: Блискавка К. Ю. «Вивчення впливу періоду лактації на кількість імуноглобулінів G у козиному молоці в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветсанекспертизи Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету», Дніпропетровськ, 2016 (завантажити можна тут).

    2. Зажарська Н. М., Блискавка К. Ю. «Вміст імуноглобулінів G у козиному молозиві» (Вісник СНАУ, Сер. «Вет. медицина», вип. 6 (38), 2016, с. 6–9) (завантажити можна тут).

    2.3.6;

    3.5.8 Ветеринарно-санітарна оцінка козиного молозива і молока залежно від доби лактації

    3. Зажарская Н. Н., Курбан Д. А., Голубева О. В. «Содержание жира, белка, соматических клеток в молоке коров и коз в зависимости от количества лактации» (Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК, 2017, Т.5, №4, с. 17–24) (завантажити можна тут).

    3.2.2. Моніторинг показників якості та безпечності козиного та коров’ячого молока в Україні

    4. Дипломна робота: Жарко Л. І. «Порівняння ефективності методів визначення кількості соматичних клітин козиного молока в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету», Дніпро, 2017 (завантажити можна тут).

    5. Зажарська Н. М., Жарко Л. І. «Порівняння ефективності методів визначення кількості соматичних клітин козиного молока» (Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК, 2016, Т. 4, № 4, с. 29–35) (завантажити можна тут).

    3.3. Дослідження ефективності методів визначення кількості соматичних клітин козиного молока

    6. Зажарська Н. М., Неверковець Н. Ю., Данилюк В. О. «Параметри субклінічного маститу в кіз» (Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 2017, №3 (45), с. 77–81) (завантажити можна тут).

    Дипломна робота: Данилюк В. О. «Визначення параметрів субклінічного маститу в кіз в умовах господарств Дніпропетровського району Дніпропетровської області»

    3.4. Визначення параметрів субклінічного маститу у кіз

    7. Зажарська Н. М., Грамма В. О. «Порівняльна характеристика показників якості молока кіз німецької білої, альпійської та англо-нубійської порід» (Вісник ЖНАЕУ, 2016, №1 (53), т. 1, с. 214–220) (завантажити можна тут).

    3.5.2. Порівняльна характеристика показників якості молока кіз німецької білої, альпійської та англо-нубійської порід

    8. Зажарська Н. М., Бойко О. О., Андріяш О. Є. «Гігієна тварин, ветеринарна санітарія, якість і безпека продуктів тваринництва» (Вісник Сумського національного аграрного університету, Серія «Ветеринарна медицина», випуск 1 (40), 2017, с. 60–66) (завантажити можна тут).

    3.5.6. Вплив періоду лактації, часу надою, сезону на кількість соматичних клітин молока кіз

    9. Зажарська Н. М., Костюченко К. Г. «Вплив періоду лактації, часу надою, сезону на кількість соматичних клітин молока кіз» (Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, вип. 31, ч. 2, с. 179–184) (завантажити можна тут).

    3.5.7. Вплив періоду лактації, часу надою, сезону на кількість соматичних

    клітин молока кіз

    10. Зажарська Н. М., Прядка О. В. «Вплив періоду лактації, часу надою, сезону на кількість соматичних клітин молока корів» (Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК, 2015, Т.3, №1, с. 107–112) (завантажити можна тут).

    3.5.7. Вплив періоду лактації, часу надою, сезону на кількість соматичних клітин молока кіз

    11. Зажарська Н. М., Костюченко К. Г., Білоголовська О. Ю. «Вміст імуноглобулінів у овечому і козиному молозиві» (Вісник ЖНАЕУ, сер. «Вет. медицина», №2 (63), Т. 3, 2017, с. 88–93) (завантажити можна тут).

    Дипломна робота: Білоголовська О. Ю. «Ветеринарно-санітарна експертиза овечого і козиного молозива в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветсанекспертизи ДДАЕУ»

    3.5.8. Ветеринарно-санітарна оцінка козиного молозива і молока залежно від доби лактації

    12. Зажарська Н. М., Коновалова К. С. «Підвищення якості та безпечності молока кіз в умовах фермерського господарства» (Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК, 2014, Т. 2, №3, с. 101–105) (завантажити можна тут).

    3.6. Підвищення якості і безпечності молока кіз в умовах фермерського господарства

    13. Зажарська Н. М., Вінарчук А. В. «Вплив мазі для доїння «Фітосепт» на санітарно-гігієнічні показники козиного молока» (Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: Зб. наук. праць Харківської держ. зооветеринарної академії, 2015, вип. 30, ч. 2, с. 244–248) (завантажити можна тут).

    3.6.1. Ветеринарно-санітарна оцінка козиного молока за використання мазі для доїння «Фітосепт»

    14. Фотіна Т. І., Зажарська Н. М., Зубков О. О. «Застосування наночастинок срібла козам для обробки вимені» (Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин, 2016, Вип. 17, №2, с. 166–174) (завантажити можна тут).

    3.6.4. Ветеринарно-санітарна оцінка молока за застосування наночастинок срібла козам для обробки вимені

    15. Дипломна робота: Мисюга М. О. «Санітарна якість козиного молока за використання «літосорбу» в умовах підсобного господарства «Укрсільгоспром» Дніпровського району Дніпропетровської області», Дніпро, 2018 (завантажити можна тут).

    16. Фотіна Т. І., Зажарська Н. М., Мисюга М. О., Неверковець Н. Ю., Попадюк М. М. «Застосування «Літосорбу» козам для обробки вимені» (Вісник Полтавської державної аграрної академії, 2017, №3, 74–78) (завантажити можна тут).

    3.6.5. Оцінка безпечності і якості молока за застосування літосорбу козам

    Категорія: Аналіз дисертацій | Додав: OS (2019-03-31)
    Переглядів: 155 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Copyright http://false-science.ucoz.ua/ © 2019
    Безкоштовний хостинг uCoz